Inschrijving 2018

Meld je nu aan voor deelname aan het Achtste Oldtimer Festival Huizen op zaterdag 1 september 2018


Beste Oldtimerliefhebber,

Met veel plezier kondigen wij aan dat het achtste Oldtimer Festival Huizen zal plaatsvinden op  zaterdag 1 september 2018. In het fraaie en unieke decor van het Nautisch Kwartier van Huizen.

De inschrijving.
Het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. U kunt desgewenst na inschrijving op een wachtlijst worden geplaatst. Mocht u dan alsnog worden uitgenodigd voor het festival betaalt u pas de inschrijfkosten à € 25.

De collectie
Er is dit jaar plaats voor 225 personenauto’s en 75 motoren/scooters en bromfietsen. Voertuigen tot het bouwjaar 1940  de PreWarCars, krijgen dit jaar extra aandacht.  Leden van de Dutch Vintage Sports Car Club zijn  hiervoor  uitgenodigd en er zal  dan ook extra ruimte beschikbaar zijn.

Kosten van deelname
De inschrijfkosten voor een auto  bedragen € 25,00  per voertuig (met chauffeur en bijrijder) Tweewielers kunnen deelnemen voor € 8,00.
Bij de inschrijfbevestiging ontvang je informatie over de betaalwijze.

Daarvoor krijg je:
* Koffie of thee bij ontvangst in de ochtend en op de pauzeplaats in de toertocht.
* Een rallyschild.
* De Spietentocht van rond 65 kilometer in en rond de Gooi en Vechtstreek  
* De ‘DNA voertuigkaart’ met daarop de door jou opgegeven informatie over je voertuig.
* Een Goody Bag (Inhoud afhankelijk van de sponsoren).

De inschrijving sluit bij het bereiken van het maximum aantal voertuigen en is pas definitief als het inschrijfgeld binnen is  en je een bevestiging van deelname hebt ontvangen.

Natuurlijk respecteren we je privacy. Daarom worden de adresgegevens die je bij inschrijving opgeeft niet gebruikt in het programmaboekje of in de deelnemerslijst.

Door het invullen van het aanmeldingsformulier geef je aan akkoord te gaan met deelnamevoorwaarden. (Zie onderaan deze pagina voor een link daarnaartoe).

Lunch
Lunchpakketten kosten 7,50 euro per stuk en kun je vooraf, desgewenst,  bij het inschrijfformulier bestellen.

Medio augustus ontvang je meer informatie over de dag, het programma en de inrijdtijden.  

Voorwaarden voor deelname
Inschrijving is mogelijk met voertuigen met een bouwjaar van 1988 of eerder. Personenauto’s, kleine vrachtauto’s (tot 3000 kilo) scooters, motoren en bromfietsen kunnen inschrijven via het inschrijfformulier.

Tinus Vet met zijn groep oldtimer tractoren en vrachtauto’s zal ook  weer deelnemen. Er is  een beperkte mogelijkheid voor het inschrijven van  Oldtimer tractoren en vrachtauto’s. De inschrijving van deze voertuigen wordt gecoördineerd door Tinus Vet. Hij is bereikbaar via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch op nummer 035-6931154.

Eventuele specifieke kenmerken van het voertuig (historie, bijzondere feiten, verhalen) kun je vermelden op het inschrijfformulier (onder meer voor vermelding op de DNA-voertuigkaart).

Hier lees je meer voorwaarden voor deelname.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Evenementenregeling  belastingdienst
Het Oldtimer Festival Huizen valt onder de evenementenregeling van de Belastingdienst.
Meer informatie: Evenementenregeling Belastingdienst.