Festival 2019

FESTIVAL 2019

Met heel veel plezier en trots kijken wij terug op het zeer geslaagde festival van vorig jaar, maar nu willen wij jullie er graag op attenderen dat op zaterdag 7 september 2019 het negende Oldtimer Festival zal plaatsvinden. Uiteraard in en rond het sfeervolle Nautisch Kwartier van Huizen.

Oldtimers van 30 jaar en ouder, kleine vrachtwagens, vrachtauto’s, tractoren, scooters, motoren en bromfietsen zijn van harte welkom. Ook dit jaar zal de Dutch Vintage Sport Cars Club met een aantal PreWarCars  van de partij zijn.

Verder specials dit jaar:
* Een demonstratie van de Brandweer Huizen met  de aanwezigheid van de  Latyl uit 1927.
* Van stoom naar stroom: Stoomwals de Kemna zal vergezeld worden door een paar  zeer bijzondere stoomauto´s.
* Merkenpresentaties van  Austin Healey en Datsun.
* Het Healey Museum, het NZH vervoersmuseum en de Swedish Collection komen met een paar bijzondere topstukken.   

Er kunnen, los van de specials, maximaal 225 oldtimerauto’s en 75 oldtimer-tweewielers worden ingeschreven.
Voor de oldtimers wordt opnieuw de inmiddels befaamde toertocht in de omgeving van ‘t Gooi uitgezet.

In de afgelopen jaren heeft het Oldtimer Festival Huizen zich weten op te werken tot een van de meest veelzijdige en drukst bezochte klassiekerevenementen in de regio. Op ons Festival in 2018 konden wij ruim 360 oldtimers verwelkomen en wij hopen dit jaar dit aantal te kunnen evenaren.  

Entertainment
We hebben voor dit jaar de Sgt Wilsons Army show weer weten vast te leggen, terwijl de loopdixieland band AlaCarte weer als vanouds van de partij zal zijn.

Antiek/Streek/Kunst/Brocante/Lifestylemarkt
Ook dit jaar is er tijdens het Oldtimerfestival Huizen een gezellige Antiek-Streek-Kunst-Brocante-Lifestylemarkt voorzien. Ruim 70 exclusieve standhouders etaleren, presenteren en verkopen bijzonder antiek en brocante, schilderijen en andere kunstuitingen, hand-made en lifestyle artikelen.

Privacy
Wij zijn toegewijd aan het beschermen van uw privacy en beveiligen van persoonlijk identificeerbare informatie. Daarvoor is een Privacyverklaring opgesteld. Wij houden ons aan de eisen die de Algemene Verordening  Gegevensverwerking (AVG) stelt.